About Us

Ontwikkeling en Bouw

De locatie is er. De ideeën ook. Maar hoe maak je van een goed een idee een verdraaid goed plan? Een plan dat uitvoerbaar en realiseerbaar is? Een plan dat financieel niet alleen haalbaar is, maar ook rendement oplevert? Een plan dat recht doet aan de ambities van het bedrijf? Of beter nog, er overheen gaat?

Daar ligt de kracht en toegevoegde waarde van Abelson. Door de combinatie van ervaring, creativiteit, probleemoplossend vermogen en goed inzicht van de (on)mogelijkheden komt er vroegtijdig een concreet plan. Een plan dat risico’s inzichtelijk maakt. Een plan waardoor bijsturing mogelijk is. Een plan waarvoor de handen op elkaar gaan.

Wij werken voor ontwikkelaars, aannemers, gemeenten en vastgoedbeheerders.

Ontwikkelaar: U wilt een ontwikkeling doen maar u mist de interne capaciteit. Wij kunnen uw ontwikkeling van initiatief tot realisatie invullen inclusief alle stappen daartussen in. Soms bent u vastgelopen in uw ontwikkeling en heeft u een nieuwe frisse kijk nodig om een ontwikkeling vanuit een ander perspectief te benaderen, wij kijken graag met u mee en opperen nieuwe ideeën.

Aannemer: Wel de kennis van bouwen maar niet van de ontwikkeling? Wij helpen u graag op weg of onderzoeken de kansen en mogelijkheden zodat u kunt doen waar u goed in bent: namelijk het realiseren van het gebouw.

Gemeente: Binnen uw gemeente ligt de opgave een nieuw stuk vastgoed te ontwikkelen, of een uitvraag doen naar partijen. U hebt probleemgebieden, sociaal onveilige locaties of leegkomend maatschappelijk vastgoed binnen uw dorp of stad en er moet een nieuwe invulling komen. Wij onderzoeken graag voor u de mogelijkheden. Maatschappelijk vastgoed wat vrijkomt en een herbestemming nodig heeft.

Vastgoedbeheerder/gebouweigenaar/makelaars: U komt het vast vaak tegen: de huidige functie van het gebouw voldoet niet meer. Transformatie biedt dan vaak kansen voor een nieuwe invulling of een hogere verkoopopbrengst. Wij helpen u hier graag bij.

Dat doen we bij Abelson met passie en met plezier. We werken graag aan mooie projecten. Heeft u een locatie of ontwikkeling die u verder wilt brengen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak (met contactbutton)


Duurzaam

Het containerbegrip ‘duurzaam’ is niet meer weg te denken in ontwikkeling en bouw. Het is geen onderscheidend vermogen meer; het is een voorwaarde. Toch zijn er mogelijkheden om duurzaam ontwikkelen, bouwen en werken een stap verder te brengen. Duurzaam zit namelijk niet alleen in energiebesparing of materialen. Het gaat ook over hoe je ontwikkelt en bouwt. Voor wie bouw je en met wie, en in welke omgeving. Voor welke termijn bouw je en wat is de impact op de omgeving. Wij leggen graag GPR-gebouw(link naar site) over de projecten heen hiermee kunnen we daadwerkelijk alle duurzame aspecten toetsen van een project en haar omgeving.

Duurzaamheid gaat over visie en samenwerking. En over de weg en de mogelijkheden kennen. De lat steeds een beetje verder op weg naar een circulaire ontwikkeling. Op een realiseerbare manier die rendement oplevert. Voor opdrachtgever én eindgebruiker. Niet idealistisch, wel realistisch.

Bij Abelson werken we met mensen die ervaren zijn in bouw en ontwikkelingen met een (sterk) duurzaam karakter. Waar mogelijk integreren we duurzaamheid in onze processen. Passend bij de vraag en passend bij de wens.

Wilt u weten hoe duurzaamheid op rendabele wijze integreert in uw ontwikkeling? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak (met contactbutton)

Kijk voor voorbeelden ook bij onze referentieprojecten.